miljolare.on logo miljolare.no logo
  om nettverket | kontakt | A til Å | english
Du er her: Forsiden > Hjelpesentralen > Passordproblemer?

Passordproblemer?

For å registrere aktiviteteter i databasen til Nettverk for miljølære må du oppgi e-postadressa di og et passord.

En eller flere personer ved hver skole kan få tildelt et passord til å legge inn i databasen. E-postadressa er nøvendig, slik at vi kan kontakte deg dersom det er noen spørsmål om de innlagte dataene.

Når du registrerer en ny skole for første gang i nettverket, vil du få mulighet til å oppgi passord og e-post til en person som skal ha tilgang til å registrere data i databasen.

Dersom skolen din alt er registerert kan du:

1. Dersom en person ved skolen alt har slik tilgang denn registrere deg som bruker.
  2. Du kan sende en e-post til post@miljolare.no der du oppgir ditt navn, skole og e-postadresse, og vi vil sende deg et passord.
  3. Du kan ringe oss på telefon 55 58 22 25 eller 55 58 22 for å få tildelt passord.

Er du tidligere registrert bruker, men har glemt passordet, oppgi e-postadressa her for å få tilsendt et nytt passord på e-post:

Lurer du på hvordan du blir deltaker, se egen hjelpside.

Har du noen spørsmål om passord, ikke nøl med å sende en e-post eller å ringe.