miljolare.on logo miljolare.no logo
  om nettverket | kontakt | A til Å | english
Du er her: Forsiden > Deltakaropplysningar

Deltakaropplysningar

Til hjelpesentralen

Redigera deltakaropplysningar

1. Gå til http://miljolare.no/data/inn/
  2. Logg inn
  3. Under "Andre valg" klikk på "Rediger deltaker"
  4. Under "Deltakeropplysninger" finn du lenker for å registrera/redigera informasjon om deltakaren.
    1. Deltakeropplysninger. Rediger adresse, tlf,fax, skuleepost... Klikk på "Rediger opplysninger"
    2. Kartinformasjon. Her registrerer du òg høgde over havet. Klikk på "Rediger kartinformasjon". Hjelp til å finna kartkordinatane finn du her
    3. Områder. Liste over registrerte områder, og lenke til redigering av områder. Hjelp til redigeringa av områder finn du her (bruker ein annan innfallsvinkel, men endar opp på samme stad til slutt).
    4. Brukere. Liste over brukarar ved skulen, og lenke for å registrera ny brukar ved skulen. Alle registrerte brukarar ved skulen har autorisasjon til å registrera andre lærarar ved skulen som brukarar. Viss brukarar har gløymd passordet, kan dei få nytt her. Viss du ynskjer å bli registrert som brukar, men ikkje veit om kven som kan registrera deg ved skulen din, så send ein epost eller ring til oss (sjå info nederst på sida)
    Klikk på "Rediger opplysninger" (eventuelt på Rediger kartinformasjon).
  5. Fyll inn ny informasjon og/eller rett registrert informasjon, og klikk på "Registrer deltakerinformasjon" nederst på sida.

Har du spørsmål, send ein epost til post@miljolare.no.