miljolare.on logo miljolare.no logo  
  om nettverket | kontakt | A til Å | english
Du er her: Forsiden > Vis resultater > Kortreist/Langreist mat

Kortreist/Langreist mat


Aktivitet:Kortreist matHovedside Vis resultater
Dato:03.11.2010
Deltaker:Thea GovasmarkDeltakerside
Område:Thea Govasmark (Levanger, Trøndelag)Områdeside

Brød
Comments:
Norske agenter/brødbakere f.eks Norgesmøllene AS bruker både norsk og utenlandske melsorter i bakverkene sine, dette er fordi det blir best bakeresultat når man blander forskjellige melsorter fra forskjellig jordbruk og forskjellige plasser i verden. Frø som ofte er brukt i brød er stort sett importert fra Kina, men også andre land. Importen av melsorter er økende, pga dette har myndighetene gitt strengere toll på melet. Norge er et brødspisende land og Norge produserer ikke nok kornsorter som det er behov for, derfor importeres dette. PRIS : ca 20 NOK pr brød. Alternativ: Dyrk mer mel i Norge. Uansett vil gjær, salt, olje og andre ting vi tilsetter brødet forbli langreist mat..
Date:
03.11.2010
Copyright:
Thea Govasmark

[Forrige][Opp]